Wim van Vendeloo

Turkije,

land in twee continenten ligt: Europe en Azië. Gescheiden door de Bosporus, de zee van Marmara en de Dardanellen.

De grootste stad is Istanbul met 14 miljoen inwoners. Ook deze stad kent een Aziatisch en een Europees deel, ze worden gescheiden door de Bosporus. Van de ene naar de andere kant kun je via een aantal bruggen, maar het mooist is de overtocht per boot.

Bezienswaardigheden:

Turkije kent veel culturele, historische en natuurlijke hoogtepunten. Op ” turkije-info-site.nl ” is er veel informatie over te vinden.

In 2004 hebben we vakantie gevierd in Marmaris. Uiteraard met de nodige excursies naar bijvoorbeeld Efeze en Pamukkale. Voor een uitgebreid verslag met foto’s zie de pagina Marmaris.

 

Pamukkale kalksteenbassin

Pamukkale kalksteenbassin

 

naar boven

klik voor meer weer in Istanbul, TU

klik voor de laatste voorspellingen

 

[bol_search_form limit=”2″ block_id=”bol__search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”0″ default_search=”Turkije” name=”Turkije” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Op Vakantie Vanaf Eelde

naar boven

vervolgpagina's

Marmaris

Marmaris Veel hotels en veel restaurants, maar ook grote openluchtdiscotheken midden in de
naar boven